KONTAKT: 
info@cipros.si / 02 661 90 00 / 041 644 378

Modernistična lesena montažna hiša

Ciproš hiše omogočajo hitro in varčno gradnjo

Postopek in tehnologija Ciproš hiše sta takšna, da nudita hitro gradnjo. Elementi montažne hiše so izdelani v delavnici, se transportirajo na gradbišče in se tam montirajo, tako stene kot strešne konstrukcije. Ta način omogoča, da je objekt pokrit v nekaj dneh. Sledi izvedba instalacij in notranja obdelava hiše. To lahko izvedete tudi sami ali pa izvedbo zaupate nam.

Lesena BIO-EKO hiše predstavljajo najprimernejše bivanje

Odkar pomnimo, se je zgradilo na miljone hiš iz lesa in to v vremensko neprijazni Kanadi, v ledeno mrzli Sibiriji in na vroči Floridi. Les prenese vse te ekstremne pogoje. Pogoji bivanja, ki jih nudijo lesene eko hiše, so najprijetnejši, kar si jih lahko zamislimo. Če hočemo živeti zdravo ni dovolj, da se zdravo prehranjujemo, da se rekreiramo, zelo pomembno je, da zdravo tudi bivamo. To pa nam vsekakor nudi lesena bio-eko hiša, saj predstavlja del narave. Človeku namreč vse do danes ni uspelo najti materiala, ki bi v celoti nadomestil les. Minilo je obdobje zapostavljenosti lesa kot gradbenega materiala, saj je kakovost življenja vedno pomembnejša vrednota človeštva.

Lesena montažna hiša

BIO-EKO hiše Ciproš

Lesene hiše CIPROŠ so v celoti izdelane iz masivnega nelepljenega izbranega lesa iglavcev, kar je bistvenega pomena za zdravo bivanje in prijetno počutje. Ciproš hiše, z našo lastno blagovno znamko, predstavljajo tisti segment na tržišču, ki je v zadnjih letih v porastu - bivanje v leseni hiši je namreč najprijetnejše bivanje, kar si ga lahko zamislimo.

Lesena Ciproš hiša vam zagotavlja:

  • trajnost ter hitro in varčno gradnjo
  • odlično protipotresno in požarno varnost
  • izjemno dobro toplotno izolacijo in s tem odlično energetsko varčnost
  • zdravo in kvalitetno bivanje.


Pristop do kupca je individualen, Ciproš hišo izdelamo po želji in zamisli kupca s pomočjo vašega ali našega arhitekta. Izdelamo jo do dogovorjene faze ali na ključ.


Več o prednostih montažne hiše Ciproš >>

Go to top

Obvestilo o uporabi piškotkov! Ta spletna stran uporablja piškotke.

Če ne spremenite nastavitev brskalnika, se piškotki privzeto uporabljajo.

Se strinjam