KONTAKT: 
info@cipros.si / 02 661 90 00 / 041 644 378

Montažne hiše CiprošDružinsko podjetje CIPROŠ posluje že več kot 25 let. Tradicija, znanje, ekološka osveščenost in nove moderne tehnologije omogočajo prepoznavnost naših izdelkov pod imenom CIPROŠ.

Kje se nahajamo?

Nahajamo se sredi pohorskih gozdov, v čudovitem naravnem ambientu, kjer nas je okolje in tradicija naše družine, ki se je že v 15 stoletju ukvarjala z lesom navedla, da smo pred 25 leti ustanovili družinsko podjetje Ciproš d.o.o.. Odprti za izkušnje naših prednikov smo od njih prejeli dragocena znanja s področja gradnje z lesom in jih nadgradili s sodobnimi pristopi ter najaktualnejšimi dognanji naravne gradnje. Vrhunske rešitve danes ponujamo pod blagovno znamko Ciproš, ki je prejela svoje ime po Glazerjevi pesmi, katera je nastala prav na sedežu našega podjetja.


Program izdelkov CIPROŠ

Pričeli smo s proizvodnji žaganega lesa in nadaljevali z izdelavo hišic in opreme za vrt ter brunaric in stanovanjskih hiš iz naravnega masivnega lesa, kar danes prodajamo pod lastno blagovno znamko Ciproš, ki predstavlja tradicijo, znanje in kvaliteto.

Slovenija je gozdnata dežela, bogata z lesom, a ga žal premalo uporabljamo. Ne zavedamo se dovolj, da je les trajnostni material z vrsto izjemnih lastnosti. Posebno v sodobnem času, ko so okoljevarstveni vidiki vse pomembnejši ima les prednost pred drugimi materiali.

Prav tako je izbira imena Ciproš povezana z našimi čudovitimi gozdovi na Pohorju – Ciproš kot rastlina je botanična značilnost Pohorja ter pesniška simbolika pesnika Janka Glazerja.

 
Prednosti lesa in razlogi zakaj se odločiti za les

  • je ekološki material
  • je naraven in ekonomičen gradbeni material
  • odličen toplotni izolator
  • deluje samozaščitno
  • trajen, diha, trden in zanesljiv gradbeni material
  • ima dobre gradbenofizikalne lastnosti
  • nudi dobro požarno odpornost

 
Reference

Naše reference segajo po celotni Sloveniji kot tudi v tujini, na Hrvaškem, Avstriji, Nemčiji,...

Naši izdelki krasijo veliko vrtov, teras, gostinskih vrtov, naše hiše so dom številnim družinam in kot poslovni prostor raznim podjetjem: Omorika d.o.o. Radlje, Moga d.o.o. Maribor, Vrtnarstvo d.o.o. Murska Sobota, stanovanjsko poslovni objekt - Krnice Šmartno pri Slovenj Gradcu, stanovanjsko poslovni prizidek - Bistrica pri Rušah, in še mnogo drugih. Skratka v vseh teh letih smo zadovoljili že zelo veliko strank z najrazličnejšimi okusi in idejami.


Ves CIPROŠ prodajni program prilagodimo vašim željam in potrebam.

Naš slogan se glasi: Živeti in bivati z naravo!

 

 

Go to top

Obvestilo o uporabi piškotkov! Ta spletna stran uporablja piškotke.

Če ne spremenite nastavitev brskalnika, se piškotki privzeto uporabljajo.

Se strinjam